Start uw eigen strandhuisjes BV!
MioMare slaapstrandhuisjes

E-business. 85% van de Nederlands boekt zijn vakantiehuisje online. Een website ontwikkelen met SEO-programma is mogelijk.

SEO = Search Engine Optimalisation. Speciaal voor MioMare strandslaaphuisjes is kennis opgedaan om websites zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Duurzaam ondernemen.  

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat in op de drie P’s: People, Planet & Profit.

De strandhuisjes worden zo veel mogelijk uit duurzame materialen vervaardigd. Er wordt gewerkt met groene stroom, LED-verlichting, HR++ glas, isolatiewaarde van > 3 kW/m2

Unieke concepten strandhuisjes, tot in detail uitgewerkt!

Van ontwerp tot services en van e-marketing tot onderhandelingen met de aannemer.

Voordat we tot de drie concepten kwamen hebben we eerst goed gekeken wat nu het bestaande aanbod is met vakantiehuisjes die óp het strand staan. De conclusie mag getrokken worden dat 90% van het succes van de strandhuisjes te danken is aan het feit dat een vakantie op het strand wordt ervaren als bijzondere overnachtingen. Niettemin zijn de ene strandhuisjes populairder dan de andere. Veelal zijn dat de strandhuisjes die nog wat extra conform en/of services te bieden hebben.

 

De opdrachtnemer verzorgt in samenwerking met de opdrachtgever de aanvraag omgevingsvergunning (het projectbesluit). Tegen kostprijs leveren we de benodigde WBDBO-berekeningen voor de benodigde weerstand berekeningen met branddoorslag en brandoverslag. Het rieten dak is geheel onbrandbaar. Ook epc-berekeningen kunnen worden aangeleverd voor de verplichte energieprestatiecoëfficiënt.

 

Servicemeldingen worden binnen 5 dagen uitgevoerd, storingen en lekkages binnen 24 uur. De technische levensduur kan gesteld worden op 50 jaar. De garantietermijn is 10 jaar.   

 

 

Gewilde unieke concepten + veel online bezoekers...... 
= succes verzekerd!
.
strandhuisje bouwen

Bespaar tijd, kosten en energie!

3 Ontwerpen

10 jaar garantie en storingsservice

Stabiliteitsberekeningen (wind!)

Compleet interieur, horeca geschikt

WBDBO-berekeningen

Businessplan

Zekerheden

Grote professionals met ervaring!

We werken samen met een grote aannemer die veel ervaring heeft in de bouw van vakantiewoningen en chalets. De constructie voldoet conform de eisen van het KOMO-keurmerk en het bouwbesluit 2012. Er is gekozen voor inbraakvertragende oplossingen, antislip vloerafwerking voor de vlonders, vochtbestendige binnendeuren, electravoorziening conform NEN 1010, gasvoorziening cf NEN 1078, rookmelder cf NEN 2555, brandblussers, onbrandbaar riet, hang- en sluitwerk met politiekeurmerk etc.

Indien noodzakelijk incl. onderstel

Investeringsberekeningen

Verzorgen van bouwvergunningen

e-business van de strandhuisjes
lees verder

E-business plan

Compleet plan!

Compleet plan strandhuisjes